Консултантска фирма с насоченост сигурност и киберсигурност е регистрирал лидерът

...
Консултантска фирма с насоченост сигурност и киберсигурност е регистрирал лидерът
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се преквалифицира на консултант по киберсигурност


Консултантска компания с устременост сигурност и киберсигурност е записал водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В края на ноември 2021 година е основана компанията " Хедконсултинг ", в която Цветанов е едноличен притежател на капитала, излиза наяве от комерсиалния указател. А компанията е записана на персоналния му адрес.

Цветанов е удостоверил пред " 24 часа " новите си занимания. Това, обаче, не значи, че стопира да се занимава с политика. Такива съмнения се появиха, откакто партията му не се записва за идните на 2 октомври изключителни парламентарни избори. " Въобще не съм се отказал от политиката. Партията си работи, евроатлантическият център към нея - също. Последната година съм взел участие в доста геополитически конференции. Работим по позиции за всевъзможен спор, обвързван с политики. Главно на интернационално равнище, тъй като в България няма логичен спор по политики ", разяснява той.

" Имам познанията да съветвам. Все отново би трябвало да устоявам фамилията си. Тази работа я правя основно нощно време. Отделил съм си дребен кабинет с компютри, където работя ", добави партийният водач за новите си занимания.

Именно сигурността е сферата, в която Цветанов натрупа доста опит. Преди да се захване с политика той има солидна кариера в Министерство на вътрешните работи. Впоследствие стана зам.-кмет на София с сектор сигурност до момента в който кмет бе Бойко Борисов. Цветанов оказа помощ на Борисов да сътвори ГЕРБ и бе и вицепремиер и министър на вътрешните работи в първото му държавно управление. Цветанов напусна ГЕРБ през 2020 година и сътвори своята партия, която е дясна по ориентировка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР