Консулският отдел към Посолството на Съединените щати в София обяви,

...
Консулският отдел към Посолството на Съединените щати в София обяви,
Коментари Харесай

САЩ подновиха издаването на всички категории неимигрантски визи

Консулският отдел към Посолството на Съединените щати в София разгласи, че се възобновяват визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в стеснен размер.

" От осми декември предлагаме стеснен брой места за изявленията за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), " се споделя в известие до медиите.

" В момента предлагаме толкоз места за изявленията, колкото разрешават местнитеусловия, ресурсите и съображенията за сигурност, като призоваваме претендентите да вземат поради рестриктивните мерки и да приготвят молбите си допустимо най-рано. "

За повече информация се предлага посещаване на на посолството.

През последната година Посолството на Съединени американски щати дава необятна гама визови услуги. Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи.

От посолството насочват вниманието към преимуществото за " визите за директни родственици на американски жители, в това число интернационалните осиновявания, годеници на американски жители и някои молби за специфични имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, само че може да се чака доста закъснение при насрочване на интервютата. "

Продължава обработката на молби за възобновяване на предишни B1/B2, C1/D и F визи, които дават отговор на условията за кандидатстване без явяване на изявление, а повече информация за процедурата е налична.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР