Конструктивни, открити, прозрачни са били разговорите при президента Румен Радев,

...
Конструктивни, открити, прозрачни са били разговорите при президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Чакаме Слави Трифонов за кабинет

Конструктивни, открити, транспарантни са били диалозите при президента Румен Радев , всички парламентарни групи са декларирали своите планове във връзка с поддръжка за сформиране на устойчиво държавно управление. " Изправи се.бг, Мутри вън " имаме ясна позиция, която не се е трансформирала, тъй че ние не бихме подкрепили кабинет на ГЕРБ и Бойко Борисов. Eстествените ни сътрудници са партиите на митинга и смяната. Това съобщи депутатът от " Изправи се.БГ! Мутри вън! " Мая Манолова пред БиТиВи.

На въпрос дали ще поддържат кабинет на " ИТН ", Манолова посочи, че изчакват ГЕРБ за тяхното държавно управление. Днес този първи мандат би трябвало да бъде връчен.

В момента ГЕРБ са токсични и всяка политическа мощ се държи на здравословно разстояние от тях. Разговорите, както сме оповестили партиите на митинга, ще се водят транспарантно, щом не са оповестени - не са водени, не сме взели участие в подмолни сделки, изясни още тя.

Все отново тя добави, че беседват с представители на " ИТН ". Разговори за коалиция досега не са водени , диалозите ще са обществени и пред медиите и българските жители, повтори още един път Мая Манолова.

Кабинетът на смяната за нея е либерален - " ИТН ", Демократична България и тяхната партия.

Лицата на държавното управление на смяната Манолова не разгласи, само че посочи, че се чака предлагането на Слави Трифонов.

Дали ще се одобри поддръжка от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия - Манолова разяснява по този начин: " Екзотиката на предложенията на Борисов да дава депутати на консигнация ..., няма да се стигне до това... Кабинетът ще бъде препоръчан от Слави Трифонов... Ще има поддръжка, само че над нея няма да има чадър и сделки ".

На въпрос за какво препоръчаната от нея проверка на парите, изхарчени от последните държавни управления, не стига до инспекция на кабинета на Пламен Орешарски, от чиято част е тя, Манолова сподели, че няма по какъв начин да се направи толкоз обратно , само че " ще се стигне и до там ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР