Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, го закъса сериозно със

...
Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, го закъса сериозно със
Коментари Харесай

Папи Ханс получи тежък обрив

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, го закъса съществено със здравето. Запознати разкриват, че участникът в „ Денсинг Старс “ се е „ сдобил “ с доста чудноват обрив по ръката – големи червени петна с неразбираем генезис се ширят по бицепса му.

Той сподели фотография на петната в обществената мрежа и побърза да посочи, че няма визия какво се случва с него. По всяка възможност към този момент е посетил експерт, само че за момента не е споделил диагнозата си в обществената мрежа.

 

Папи е от хората, които рядко се сблъскват с проблеми с физическото здраве и съвсем не боледува. Преди време обаче душeвността му бе съществено разтърсена. Той в никакъв случай не е крил, че е извънредно сензитивен и надлежно е изпадал в меланхолия. Единствено неговата възлюбена Сара Драгулева, съумяла да го измъкне, когато изпаднал в прочувствената дупка.

 

Двамата са дружно от четири години и към днешна дата тя е мощно обезпокоена от обривите му. Именно тя упорствала Папи да посети лекарски кабинет.

 

Припомняме, че преди няколко седмици някогашната възлюбена на Папи – певицата Дара, се сгоди. Това наподобява го стимулира и той да предложи брак на актуалната си половинка, само че изчаква да приключат уговорките му в „ Денсинг Старс “, с цел да падне на коляно пред ара и да я подари с годежен пръстен.

 

Наскоро Папи излезе от следващия епизод на меланхолия, само че към този момент се усеща добре и е подготвен за нови вълнуващи моменти в персонален проект. Неслучайно назовава Сара „ ангел “ и бърза да посочи, че е такава освен образно, а и по душа.

 

Певецът неведнъж и признавал, че е с сложен темперамент и в предишното доста дами се опитвали да изтърпят променливите му настроения, само че единствено Сара съумяла.

Инфо: Уикенд

Тагове: Константин Трендафилов Папи Ханс обрив Сара Драгулева Дара „ Денсинг старс “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР