Константин Папазов е подал оставка като член на Надзорния съвет

...
Константин Папазов е подал оставка като член на Надзорния съвет
Коментари Харесай

Оставка “под натиск” на Тити Папазов в “Левски”

Константин Папазов е подал оставка като член на Надзорния съвет на “Левски ” по време на вчерашната среща на управлението на клуба, спонсора “Палмс бет ” и последователи в столичен хотел.

Тя бе избрана като “съдбовна ” за бъдещето на " Левски ", който продължава да има тежки задължения и надлежно финансови проблеми, а издръжката идва главно от последователите и “Палмс бет ”.

Папазов написа следното във Facebook, резервираме истинския правопис:

“Подадох оставка  от Надзорния съвет. Собственика би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казуса, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за ЛЕВСКИ и безусловно безкористно!

Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от Върховен административен съд!!! ”



Снощи участниците в сбирката отхвърлиха коментар - Наско Сираков, шефът Ивайло Ивков, Даниел Боримиров, старши треньорът Станимир Стоилов, финансовите благодетели, отпред с шефа на хазартната компания Мило Борисов, представителите на проведените привърженици…

Но импровизирано някои от тях споделиха, че се е стигнало до разногласия на висок звук. Най-тежки реплики са разменили Стоилов и Папазов. Баскетболният експерт е подложен на критика от последователите и от Станимир Стоилов за разваления контракт за екипировка с италианската компания “Макрон ”.

Тя осъди “сините ” за над 100 хиляди лв., откакто по концепция на Папазов “Левски ” скъса контракт и я смени с “Хома ”, чиито представители в България са доближени на Тити. Той пое отговорност, само че не е ясно дали я е възстановил.

Ако се има вяра на последователите, а и се съди по обстоятелствата - не.

В същото време “Левски ” от месеци не е плащал на Национална агенция за приходите, като задълженията му към данъчните клонят към 10 милиона лв.. Предстоят договаряния, а до неотдавна клубът плащаше месечни вноски по силата на контракт за разсрочване на отговорностите. Предишното управление на Национална агенция за приходите съобщи, че за момента " си затваря очите ", само че това не можело да продължава постоянно.

По информация на Клуб Z не всичко е наред също сред спортно-техническото управление и спонсора. Станимир Стоилов упорства постоянно да се заплащат заплати и да се резервира скелета на тима, като се притеглят и нови играчи, с цел да бъде конкурентен.

Но на срещата е изказано мнение (не че този извод е изненада), че с цел да оцелее, “Левски ” би трябвало да продава футболисти. С отпадането от Лигата на конференциите още преди плейофа за групите, клубът се лиши от по-сериозни доходи.

Доста по-оптимистично на процесите гледа иконимистът Петър Ганев, също член на Надзорния съвет.



Той съобщи следното във Facebook:

“Днес (вчера, бел. ред.) се организира дълга, откровена и от дълго време чакана среща за бъдещето на " Левски ".

Клуб, последователи и спонсор сложиха всички проблеми на масата, потърсиха вероятни решения и дадоха началото на развой, който цели цялостното излекуване на обичания клуб.

Вярвам, че всички забъркани страни правят оценка отговорността " Левски "  да продължи развиването си в вярната посока. Затова и няма “лавина ” от мнения и изявления директно след срещата. Предстои доста работа. ”
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР