Константин най-сетне призна това, което се говори от години в

...
Константин най-сетне призна това, което се говори от години в
Коментари Харесай

Коцето призна: Кръшках на Райна с Надя

Константин най-накрая призна това, което се приказва от години в сектора. Изпълнителят на „ А-у “ се залюбил с актуалната си жена Надя, до момента в който още имал връзка с бившето си гадже Райна.

Откровението пристигна напълно непринудено по време на фамилна медийна изява, при която Коцето бе запитан от какъв брой време с Надя са дружно. Двойката, която има наследник и щерка, са женени от 7 години, само че от последвалите уточнения на Коцето се оказва, че формалната теза, че са се решили на венчавка единствено няколко месеца след запознанството си, не е напълно вярна.

„ Нали имах една друга жена и както се охлаждаха възприятията там, тук се сгряваха отношенията… Примерно малко време, една година. Всъщност тя беше бременна в 7-8 месец на сватбата, значи малко повече… “, отговори с недомлъвки Коцето и пословичната си необятна усмивка, която да замаже гафа.
Признанието му пристигна с много огромно забавяне, защото интимните му връзки с Райна от дълго време са в предишното. Както и прегрешенията му към нея, а в сектора се приказва, че те не са били единствено от момента, в който е срещнал актуалната си жена. Дали е по този начин, надали има някакво значение към този момент, защото хубавицата от Сандански нееднократно е показвал другарските си усеща към Коцето и жена му, написа "Уикенд ".

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР