Консервативната правозащитна организация Freedom Watch внесе иск в съда на

...
Консервативната правозащитна организация Freedom Watch внесе иск в съда на
Коментари Харесай

Freedom Watch поиска оставката на разследващия руската намеса в САЩ

Консервативната правозащитна организация Freedom Watch внесе иск в съда на федералния окръг Колумбия - за оставката на специфичния прокурор Робърт Мълър, който преглежда възможната съветска интервенция в развоя на миналогодишните президентски избори на Съединени американски щати.
От оповестените на уеб страницата на организацията документи излиза наяве, че създателят ѝ Лари Клейман упорства американското министерство на правораздаването да организира следствие по отношение на непрекъснатото приключване на информация от кабинета на Мълър, както и да регистрира " явния спор на ползи " измежду сътрудниците на апарата му. Ответниците по делото са министърът на правораздаването и основен прокурор Джеф Сешънс, както и шефът на ФБР Кристофър Рей, написа БГНЕС.
" Робърт Мълър не е честен човек, колкото и вашингтонската, демократическата и републиканската политическа класа да се пробва да ни убеди. Той е просто следващият политически активист, представляващ ползите на своите спонсори от двете политическите партии, които желаят да унищожат президентството на Доналд Тръмп ", гласи изказването на Клейман.
Той акцентира още, че Мълър е " прекомерно непосредствен " с някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми, което е очевиден сигнал за " спор на ползи " и насочва рецензии към съдията, че е политизирал целия развой посредством решението си да наеме демократи да проверяват екипа на Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР