Консервативната правозащитна организация "Фридъмуоч" (FreedomWatch) внесе иск в съда на

...
Консервативната правозащитна организация "Фридъмуоч" (FreedomWatch) внесе иск в съда на
Коментари Харесай

"Фрийдъмуоч" натискат за оставката на Робърт Мълър


Консервативната правозащитна организация "Фридъмуоч" (FreedomWatch) внесе иск в съда на федералния окръг Колумбия с искане за оставката на специфичния прокурор Робърт Мълър, който преглежда възможната съветска интервенция в развоя на миналогодишните президентски избори на Съединени американски щати.

От оповестените на уеб страницата на организацията документи излиза наяве, че създателят й Лари Клейман упорства Министерството на правораздаването да организира следствие по отношение на непрекъснатото приключване на информация от кабинета на Мълър, както и да регистрира "явния спор на интереси" измежду сътрудниците на апарата му. Ответниците по делото са министърът на правораздаването и основен прокурор Джеф Сешънс, както и шефът на ФБР Кристофър Рей.

"Робърт Мълър не е честен човек, колкото и вашингтонския, демократическия и републиканския политически естаблишмънт да се пробват да ни убедят. Той е просто следващият политически активист, представляващ ползите на своите спонсори от двете политическите партии, които желаят да унищожат президентството на Доналд Тръмп", гласи изказването на Клейман.

Той акцентира още, че Мълър е "твърде близък" с някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми, което е очевиден сигнал за "конфликт на интереси" и насочва рецензии към съдията, че е политизирал целия развой посредством решението си да наеме демократи да проверяват екипа на Тръмп. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР