Консервативната партия на Великобритания признава, че европейските избори ще бъдат

...
Консервативната партия на Великобритания признава, че европейските избори ще бъдат
Коментари Харесай

Партията на Фараж с повече гласове от консерваторите и лейбъристите взети заедно

Консервативната партия на Англия признава, че европейските избори ще бъдат мъчителни за торите, откакто се срина до четвърто място в социологическите изследвания. Далеч напред е новата Партия " Брекзит " на евроскептика Найджъл Фараж, осведоми Irish Independent.

Британците ще гласоподават на 23 май - нова опция да покажат разочарованието си от политиките на главните партии към Брекзит.

Последното социологическо изследване на Opinium за вестник Observer демонстрира, че партията на Фараж ще получи 34% поддръжка на евровота . Лейбъристите се чака да бъдат подкрепени от 21%, а торите - 11 на 100, което значи, че партията на Фараж ще получи повече гласове от двете съществени партии взети дружно.

Друго изследване, оповестено във вестник " Дейли телеграф ", разкрива, че за първи път Партия " Брекзит " изпреварва консерваторите на национално равнище. Прогнозите са Фараж да завоюва 49 места на парламентарни избори.
 Торите на Острова могат да завършат шести на евровота
Торите на Острова могат да завършат шести на евровота

Кандидати за евродепутати обявиха, че партията " съвсем отхвърля ", че изборите се случват

Сондажът на ComRes е открил, че в случай че в този момент се проведат парламентарни избори, лейбъристите ще станат най-голямата партия със 137 места , което ще разреши на водача Джереми Корбин да управлява държавно управление на малцинството, до момента в който торите ще изпаднат в трета позиция като дял на гласовете. Това би било най-лошият резултат в историята на торите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР