Конкурсът Мис Силикон“ се завръща в началото на есента като

...
Конкурсът Мис Силикон“ се завръща в началото на есента като
Коментари Харесай

Мариана Маринова търси новата Мис Силикон СНИМКИ

Конкурсът „ Мис Силикон “ се завръща при започване на есента като риалити формат, а измежду претендентките има майка на 3 деца и транссексуален.

10 финалистки ще разделят един покрив в границите на седмица, като ще преминат през разнообразни тествания. Финалът, несъмнено, ще е онлайн за феновете на модифицираните мацки.

Кубици

„ Тази година единствено за ден от началото на кастинга има записали се 12 претендентки, несъмнено, кастингът първо е онлайн, по-късно ще пресеем 10, които ще бъдат позволени до финала ”, показа Мариана Маринова - уредник на състезанието пред „ Телеграф “ . Желаещите да вземат участие в състезанието тази година могат да се записват доникъде на септември, по-късно ще бъде изработен кастинг онлайн и ще бъдат излъчени финалистките. „ За момента има няколко забавни кандидатури, майка на 3 деца, треньорка по фитнес, транссексуална и лаборантка. Дамата с максимален бюст в кастинга е с 1100 кубика в гърда, само че това няма да бъде водещото при избора за финалистка ”, обясниха още от състезанието, като направиха конкретизиране, че в конкуренцията може да взе участие всяка една дама, която има най-малко една пластична промяна, без значение дали става дума за силикон в гърдите, ринопластика или друга естетическа промяна.

Диаманти

24-каратова усмивка - това ще бъде огромната премия в надпреварата тази година. Победителката ще си направи диамантени зъби като холивудските актриси в клиника в Истанбул. Освен купата „ Мис Силикон “ ще бъде връчена и лента за Мис Естетик, която ще си тръгне с ваучер на стойност 10 000 лева за естетични процедури в клиника у нас. Двете победителки ще снимат фотосесия за почитателите на едно от най- известните еротични списания по света.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР