Конкурсът Мис Плеймейт превръща момичетата в жени. Това мнение изрази

...
Конкурсът Мис Плеймейт превръща момичетата в жени. Това мнение изрази
Коментари Харесай

Нора Недкова пак ръси „мъдри мисли“: „Мис Плеймейт“ превръща момичета в жени, понякога съжалявам, че участвах

" Конкурсът " Мис Плеймейт " трансформира девойките в дами. " Това мнение изрази носителката на короната за 2017 година Нора Недкова пред " България Днес ".

Както е известно, състезанието, от който изгряха Николета Лозанова и Златките, повече няма да го има. Последните определени кралици са кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска и Ева Славова. От следващата година ще има нов конкурс. Името му ще бъде " Плейстар " и ще бъде напълно онлайн.

" Във всяка една от носителките на короната ще остане един спомен. Победителките израстват доста след триумфа си. Може би от напрежението и напрежението, на който са подложени девойките, цялото внимание, което е ориентирано към тях, стартират да се държат като същински дами. Гледала съм свои изяви след състезанието. След всяка имам доста усъвършенствания. Носителите на короната би трябвало да се трансформират за малко време. Да дадат образец на младите, които желаят да са като тях. От едно момиче да станат жена. И то единствено за няколко дни ", разкри още русокоската.

Недкова е имала моменти, в които е съжалявала, че е взела участие в състезанието. Плеймейтката е била обект на редица насмешки след триумфа си.

" В България хората обичат да хейтят. Когато един човек не се хареса на различен, стартира крепко обиждане. Конкурсът " Мис Плеймейт " се свързва с мацки с доста интервенции. За множеството това са изкуствени девойки. Но има и такива като мен, които нямат корекции. Радвам се, че изживях моя миг. Винаги съм желал да бъда на сцената, под светлините на прожекторите. Участието ми в " Мис Плеймейт " ми даде доста уроци. Разбира се, и доста занимателни моменти. Запознах се с неповторими хора, измежду които и Христо Сираков. Надявам се това, което е правил през годините, да остави трайна диря у хората ", изясни Недкова пред вестника.

" Българинът обича да вижда кавги, провокации. Тази година в състезанието имаше транссексуална. Това бе остроумен ход. За това момиче се говореше непрекъснато. Останалите участнички не ги познавам. Нямах време да проследя финалния конкурс ", добави Недкова, която е на отмора в Дубай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР