Конкурсът Мис Америка“премахва от състезанието банските костюми и вечерните рокли

...
Конкурсът Мис Америка“премахва от състезанието банските костюми и вечерните рокли
Коментари Харесай

Конкурсът „Мис Америка“ изхвърля банския костюм и вечерната рокля от програмата

Конкурсът „ Мис Америка “ отстранява от надпреварата банските костюми и вечерните рокли и към този момент няма да прави оценка участничките по техния външен тип, оповестиха уредниците.
 
Гретхен Карлсън, ръководител Съвета на настоятелите на състезанието , очерта измененията за 2019 година в предаването „ Good Morning America “ на телевизия ABC.
 
„ Ние към този момент не сме конкурс за хубост “, сподели Карлсън, която е носителка на купата „ Мис Америка “ за 1989 година, след което става едно от лицата на Fox News. „ Ние сме съревнование и към този момент няма да оценяваме нашите кандидатки по външния им тип . Това са големи промени “, разясни тя.

Основният аршин за оценяване ще бъде това, което излиза от устата им . Това, което ни интересува, е какви са техните ползи и самодейностите им за обществено влияние “, осведоми още Карлсън бъдещите състезателки от всички 50 американски щати. „ Искаме да оценим достиженията и гениите им, а по-късно желаеме да ги подпомогнем финансово посредством премията “, добави тя.
 

Карлсън показа, че уредниците са чували от доста млади дами да споделят: „ Ние желаеме да бъдем част от вашето шоу, само че не желаеме да се показваме с високи токчета и бански костюми “. „ Значи, познайте какво, вие към този момент не би трябвало да вършиме това, девойки “, прецизира още тя.-->
 

Гретхен Карлсън е някогашен водач на придвижването #MeToo , като се афишира против половото принуждение и тормоз от авторитетни мъже в бизнеса на развлеченията и медиите. Тя осъди някогашния основен изпълнителен шеф на Fox News за полов тормоз преди две години и е първата някогашна „ Мис Америка “, станала ръководител на борда на уредниците.
 
Конкурсът „ Мис Америка 2019 “ ще се организира в Атлантик Сити, Ню Джърси, на 9 септември и ще се излъчва по ABC.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР