Конкурс за назначаване на директор на областното пътно управление в

...
Конкурс за назначаване на директор на областното пътно управление в
Коментари Харесай

Ето къде в Северозапада търсят човек за 1600 лева заплата!

Конкурс за назначение на шеф на регионалното пътно ръководство в Монтана оповестиха от организация „ Пътна инфраструктура “, написа BulNews.bg.

Основното условие за заемане на длъжността е приключено висше обучение с квалификационна степен „ магистър “. Професионалните области, в които би трябвало да имат умения претендентите, са инженер „ Пътно строителство “, инженер „ Промишлено и гражданско строителство “, машинен инженер, „ Инженерна металургия “, инженер по електроника и автоматика, инженер по радиоелектротехника, минен инженер, строителен инженер по хидротехническо строителство, икономическо, филантропично или юридическо обучение. Мераклиите би трябвало да имат не по-малко от 4 години професионален опит или най-малък сан III младши.

Допълнителни умения и условия, на които би трябвало да дават отговор претендентите, са да познават и ползват главните нормативни актове, да имат компютърна подготвеност и да имат знания по прилагания главен програмен продукт в държавната администрация.

Новият шеф ще би трябвало да реализира взаимоотношението на организацията с регионалната и общинските администрации, да управлява, провежда и управлява капиталовата активност - планиране, строителство и други.

Заплатата на шефа е в размер от 460 до 1 600 лв., според наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация.
Конкурсът ще се организира със отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика „ Добро ръководство “ - установяване на задача, визия, цели, дейности и резултати и изявление.
Документи се подават до 20 юли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР