Конкурс за изработка на най-красива мартеница обяви Община Котел. Могат

...
Конкурс за изработка на най-красива мартеница обяви Община Котел. Могат
Коментари Харесай

Община Котел организира детски конкурс за изработка на най-красива мартеница

Конкурс за направа на най-красива мартеница разгласи Община Котел. Могат да вземат участие деца и възпитаници на възраст от 7 до 14 години.

Всяка мартеница би трябвало да бъде истинска авторска творба. Всеки участник може да се състезава единствено с една мартеница.

Крайният период на изпращане на творбите е до 20 февруари 2023 година, в това число на адрес: 8970, гр. Котел, ул. „ Раковска “ № 62, Дирекция „ Социални и филантропични действия “.

Към всяка мартеница наложително би трябвало да бъдат посочени имената на участника, възраст, адрес, координати на учебно заведение и преподавател, с който детето е работило, както и телефон за връзка.

Най-красивите и истински мартеници ще бъдат наградени. Първа награда- 100 лв., втора- 50 лв., а трета премия – 30 лв.. Победителите ще бъдат оповестени най-късно до 27 февруари 2023 година на уеб страницата на Община Котел: www.kotel.bg.

Регламент на състезанието

Тема на състезанието:„ Най-красива мартеница-украшение “

Условия на присъединяване:

Всяка мартеница следва да бъде истинска авторска творба. Всеки участник може да показа единствено една творба. Чрез присъединяване си, създателите дават своето единодушие, мартениците им да се употребяват по преценка на уредниците след приключването на състезанието.

Изпращане на творбите:

Крайният период на изпращане на мартениците е 20 февруари 2023 година, в това число на адрес: 8970, гр. Котел, ул. „ Раковска “ № 62, Дирекция „ Социални и филантропични действия “.

На гърба на всяка мартеница наложително би трябвало да бъдат изписани четливо:имената на участника;точен адрес; възраст;координати на учебно заведение и учител;телефон за връзка.

Награди:

I премия - 100 лв.

II премия – 50 лв.

IIIнаграда – 30 лв.

Победителите ще бъдат оповестени най-късно до 27 февруари 2023 година на уеб страницата на Община Котел: www.kotel.bg.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР