Конкурс за фотография на тема бездомните животни обявява организацията Четири

...
Конкурс за фотография на тема бездомните животни обявява организацията Четири
Коментари Харесай

Фотографски конкурс търси истории за бездомни животни

Конкурс за снимка на тематика бездомните животни афишира организацията " Четири лапи ". Неговото заглавие е " Осинови любовта ", а най-хубавите фрагменти ще бъдат включени в галерия навън тази есен. Крайният период за изпращане на фотосите е 15 сепември, оповестяват от организацията.

Конкурсът е част от акцията на " Четири лапи " за осиновяването на бездомни животни " Осинови.ме ". Няма ограничавания кой може да се включи в него, а участниците би трябвало да опишат в един кадър по какъв начин виждат живота на бездомните животни. Друго изискване е към фотографията да бъде приложена къса история за това къде, по какъв начин и по какъв мотив е снимана тя, както и изложение на героя. За участниците са готови награди.

" Осинови.ме " е най-новата акция " Четири лапи ", която има за цел да разпространява виновното отношение към домашните любимци и осиновяването на изоставени животни. " Осиновяването на бездомни кучета и котки е международна наклонност, която от ден на ден измества пазаруването им ", споделят от организацията. Кампанията цели и да разсъни дебата за експанзията и насилието над домашните животни.

Фотографиите и текстовете се одобряват до 15 септември на [email protected] .
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР