Конкурс за български стартъпи в областта на финансовите технологии обявява

...
Конкурс за български стартъпи в областта на финансовите технологии обявява
Коментари Харесай

Български стартъпи с възможност за участие в престижен финтех конкурс

Конкурс за български стартъпи в региона на финансовите технологии афишира " Райфайзенбанк ". Той ще се организира в границите на световния Финтех акселератор на " Райфайзенбанк Интернешънъл " - Elevator Lab, оповестиха от банката.

Компаниите ще могат да аплайват с концепциите си от април до юни на уеб страницата www.elevator-lab.com/bg. Победителят за България ще бъде разгласен през юли. Той ще се класира непосредствено на полуфинала на световния конкурс и ще получи 5000 евро премия, както и достъп с концепцията си до над 16 млн. клиенти на групата, посочи Ани Ангелова, шеф " Банкиране на дребно ".

Тази година за пръв път се одобряват претенденти на национално равнище, само че и през миналата е имало 8 плана от България.

Направленията, в които се набират плановете са AdvancedAnalytics (анализи), RegTech (технологии за регулации), Corporate Banking (корпоративно банкиране) и други

Първото издание на програмата Elevator Lab се организира сред юни 2017 и февруари 2018 година В него е имало осем участници от България, въпреки да не е бил проведен конкурс на локално равнище.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР