Конкурентите за титлата в Премиър лийг Манчестър Юнайтед, Ливърпул и

...
Конкурентите за титлата в Премиър лийг Манчестър Юнайтед, Ливърпул и
Коментари Харесай

Юнайтед, Ливърпул и Арсенал наддават за Дракслер

Конкурентите за купата в Премиър лийг Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал ще влязат в трансферна борба за Юлиан Дракслер. 23-годишният немец изненадващо се оказа непотребен в Пари Сен Жермен единствено половин година, откакто бе притеглен на " Парк де Пренс ". Очаква се скоро парижани да завършват следващия мегатрансфер, привличайки гения на Монако Килиан Мбапе. Това напълно ще ограничи вариантите пред Дракслер, който ще бъде продаден.

" Дейли Мирър " твърди, че ПСЖ ще желае за Дракслер към 32 милиона паунда, което не е по никакъв начин огромна сума за положението на трансферния пазар в днешни дни.

Арсен Венгер и Юрген Клоп познават доста добре качествата на Дракслер и го наблюдават от много време. Французинът искаше да го притегли още по времето, когато той бе на 17 години. През зимния трансферен прозорец се говореше, че Клоп също прави опит да вземе Дракслер, който обаче тогава мина в ПСЖ. Жозе Моуриньо пък съобщи в прав текст, че желае в тима му да бъде привлечено още едно ново попълнение, и то да бъде флангови футболист. Специалният искаше Иван Перишич от Интер, само че този трансфер пропадна и в този момент мениджърът има нови два разновидността - Тома Льомар и Дракслер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР