Конкретно кой организира истерията в Сливен ще кажат службите. Ние

...
Конкретно кой организира истерията в Сливен ще кажат службите. Ние
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Истерията в Сливен е атака срещу образователната система

Конкретно кой провежда нервността в Сливен ще кажат службите. Ние това, което следим от месеци, са проведените митинги против в началото - Стратегията за детето, по-късно се пробваха да натрупат тематики. На пръв взор задачите на тези хора са благовидни - отбрана на правата на родителите, консервативни цености, право на родителите да вземат решение бъдещето на децата си.

Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той изясни, че сега те си служат с откровени неистини, операции, измислици. По негови наблюдения в ромските общности най-лесно се основава суматоха. "Става въпрос за офанзива, в това число против просветителната система. Ние вършим доста старания децата да вървят постоянно на учебно заведение, освен да бъдат записани. Записването се оказа елементарно, по-трудно е да ги накараме постоянно да вървят на учебно заведение ", съобщи министърът.

Според него има опити да се натрупват тематики - като няма Стратегия за детето би трябвало да се постави друга тематика в тази ситуация продажбата на деца или отнемането им от родителите. По негово мнение някой употребява по най-груб метод страхът на хората. "От страна на уредниците това е целенасочена офанзива за основаване на ужас, струпване на дестабилизационни чувства ", безапелационен бе Красимир Вълчев.

Той изясни, че това, което са създали учителите е било вярно. Те са освободили децата и са успокоили родителите. Вълчев сподели, че учителите могат да противодействат единствено като приказват с родителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР