Конкретни мерки за бизнеса и социално слаби граждани предлага кметът

...
Конкретни мерки за бизнеса и социално слаби граждани предлага кметът
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък предлага конкретни мерки за бизнеса и социално слабите

Конкретни ограничения за бизнеса и обществено слаби жители предлага кметът на Казанлък Галина Стоянова поради усложняване и удължение на изключителното състояние.
Сред предложенията й са правене на описи с жители в неспособност да финансират първостепенните си потребности, за които да се гласоподават от общинския съвет еднократни помощи. Другите ограничения, които предлага казанлъшкият кмет са съразмерно пресмятане на такса битови боклуци за комерсиалните компании според от месеците, в които са работили. Патентният налог да се заплаща единствено за месеците, в които търговецът е работил в годината, е другото предложение и да се одобри 5-процентното понижение на налозите на физическите лица да важи за цялата година, а освен до 30 април. Предлаганите ограничения ще се обсъдят от членовете на локалния парламент и ще се вкарат след разискване приемането им. 
На съвещание на Общинския спешен щаб Галина Стоянова рапортува, че в община Казанлък от 13 март е спряно начисляването на тротоарно право за търговците. Освен това са ползват строги ограничения при осъществяването на тъжните обреди, засилена е стерилизация, жителите се приканват да останат по домовете си. 
На горещия телефон са подадени десетки сигнали за поданици на община Казанлък, които са се завърнали от чужбина. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР