Конгресът се опитва да прекъсне треската на неучтивостта сред поредица от вулгарни, токсични разговори

...
Те живеят на една миля един от друг в Кълъмбъс,
Коментари Харесай

Те живеят на една миля един от друг в Кълъмбъс, Охайо. И те пазаруват от една и съща пътека за продукти в един и същи магазин за хранителни стоки. Представителите на САЩ Майк Кери, републиканец, и Джойс Бийти, демократ, често се срещат на летището и се виждат из квартала. На чаши портокалов сок и ледена вода през май те дори говориха за важността да бъдат виждани заедно на работа, да говорят и да планират.

Двамата местни жители на Охайо се опитват да създадат различна общност на 400 мили.

В разгара на един от най-политическите, токсични и нецивилизовани моменти в паметта на Конгреса на САЩ , двойката се опитва да предпази Камарата на представителите от потъване по-дълбоко в невъзпитано, грубо правителствено тяло.

Кери, втори мандат републиканец, подкрепен от бившия президент Доналд Тръмп, и Бийти, пети мандат конгресменка, която някога е председателствала Black Caucus в Конгреса, са сформирали Civility Caucus в Конгреса, опитвайки се да вдъхновят по-граждански дискурс между двете партии.

Но отношенията между демократи и републиканци – и дори в рамките на Републиканската партия – се влошават. Тази сесия на Конгреса стана свидетел на редица груби и вулгарни разговори, мизогинистични обиди, подигравки, официални резолюции за порицание и един законодател, който наложи физическо ограничаване на друг по време на 15 кръга на гласуване за председател на Камарата през януари.

„Можем да не сме съгласни, но не е нужно да бъдете неприятни“, каза Кери, докато стоеше рамо до рамо с Бийти, за да говори с CBS News в офис сградата на Cannon House.

Бити каза: „Това е да се отнасяш добре с хората или как би искал да се отнасят с теб. Това е да извикаш хората, ако е необходимо, но да го правиш вежливо.“

Двамата стартираха техните усилия с поредица от съвместни речи и срещи с бизнес групи и политически организации. През май, в забележки за закуска пред публика от политически служители и политици на Капитолийския хълм, Бийти и Кери описаха усилията си да се срещнат и да разговарят, нагледно, на пода на Камарата по време на процедурите. Бийти каза, че ще отиде до републиканската страна на пътеката, за да говори с Кери, като Кери ще направи същото уверту

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР