Конгресът на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) преизбра

...
Конгресът на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) преизбра
Коментари Харесай

Патриотите изключиха член на партията заради връзка с ДПС

Конгресът на Национален фронт за избавление на България (НФСБ) преизбра единомислещо Валери Симеонов за ръководител. Това съобщи зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев на конференция след края на третия конгрес на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Сред точките са били доклад за активността на Националния съвет на НФСБ сред двата конгреса. Имало е и оферти за промени в Устава на НФСБ по отношение на въвеждане на народен координатор на мястото на секретар на партията.

"Конгресите ще се организират на 4 години, затова управителните органи ще имат 4-годишен мандат. Имаше точка и за избор на управление на партията, като Валери Симеонов беше избран отново единомислещо ", изясни Хаджиев.

Другият зам.-председател на НФСБ Борис Ячев съобщи, че делегатите са дали доста висока оценка за активността на Валери Симеонов като вицепремиер и на депутатите от Оперативна програма.

От партията обаче беше изключен някогашният координатор на НФСБ в Хасково - Кръстьо Кръстев. Причината са подозрения за колаборация с Движение за права и свободи против материални облаги.

Стана грозно сред Движение за права и свободи и Обединените патриоти

Кирил Домусчиев ще съди Валери Симеонов

"Всичко това подсказва, че в средите на патриотите постоянно има по един поп Кръстьо. Затова го махнахме, тъй като имахме подозрение за колабориране. Нещо някой му подсказа в навечерието на конгреса да пусне нещо, което не дава отговор на истината. Благодарим на Движение за права и свободи, само че очевидно не са намерили задоволително образован човек да показа по този начин, както би трябвало нещата. Няма конструкция, а платени хора на Движение за права и свободи. Половината от подписалите са не са членове на НФСБ ", обясни Касабов.

В петък общински водачи от Хасковска област подадоха оставки. В писмо те упрекнаха Валери Симеонов, че е влезнал в коалиция с ГЕРБ, без да се допита до локалните структури, както и че не извършва предизборните си обещания, напомня NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР