Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на

...
Конфликтът между темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в отбора на
Коментари Харесай

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Конфликтът сред темпераментната сладкарка Стефани и новобранката в тима на Червените Михаела доближи сериозна точка в епизода на Hell’s Kitchen. Разпаленият спор изкара отвън равновесие Стефани и тя изпусна нервите си, като даже си разреши да нанесе вреди в спалнята на женския тим. Това беше следващо сдърпване сред двете дами, а все по-разгорещяващата се омраза продължава да носи негативи както за целия им тим, по този начин и за всяка една от тях поотделно.

Денят за кулинарите от двата тима стартира на колела, а преносимите Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги чакаха национални танци, шопски обичаи и огромна порция готвене. Битката за спалните обаче се оказа неравна и след редица информационни и кулинарни проблеми, Червените дяволи още веднъж се озоваха в позната за тях обстановка - в Бункера на Ада.

Победата на Сините им даде опция да се изправят против Златните, които се разделиха с две от своите звезди в две следващи седмици. Задачата пред тимовете бе да сглобят автентично тристепенно меню, което да впечатли началник Ангелов. Липсата на разговор и работа в екип при Сините пролича за следващ път и по този начин Златните завоюваха първа победа от две седмици насам. Ключовата точка за своя тим означи Калки след впечатляващата си десертна презентация, която остави без думи всички намиращи се наоколо кулинари. Топ готвачите Сарамандов и Георги пък поеха отговорност за загубата на мъжете и облякоха първите оранжеви престилки за седмицата.

Гост в подкаста “Кухнята след Ада ” е един от героите на златния тим - командосът Пеньо Гатевски - Гатьо. Пред водещия Станислав Иванов той ще опише за какво счита, че той ще е идващият победител в Hell’s Kitchen и по какъв начин с началник Ангелов се схващат единствено с взор. Епизодът можете да гледате в , и .

Утре най-горещото кулинарно шоу в България продължава с още драма, готвене на най-високо равнище и щипка обич. Коя ще е новата цел на Михаела? Кои участници ще облекат идващите оранжеви престилки и по какъв начин ще продължат да се развиват връзките сред Димитър и Симона?

Всичко това ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 27 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във , и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР