Конфликтът е много дълъг. В него имам близки и познати,

...
Конфликтът е много дълъг. В него имам близки и познати,
Коментари Харесай

Бившият посланик на Израел у нас: Терор, ако го оставим, ще продъ...

„ Конфликтът е доста дълъг. В него имам близки и познати, като околните ми се намират покрай Ашдод ”, акцентира той.

 

Той изясни, че е бил на отмора, когато се случило първото нахлуване в събота. „ Това събитие ни изненада, в това число по какъв начин беше изпълнено, имайки поради разрастващите се взаимоотношения, които подобряваха метода на живот в Газа. „ Хамас ” се възползва от това, че имахме празник в събота. ”

„ Хамас ” не могат да съществуват независимо. Тяхното нахлуване безспорно е направено в съдействие с професионална поддръжка. Единствено Иран може да поддържа толкоз професионално това ”, безапелационен е той.

 

По думите му Израел се приготвя с всички благоприятни условия да удари всички командни центрове на „ Хамас ” и да ги унищожи изцяло.

 

„ Въпреки че дълги години се приготвяме и се опитваме да създадем умерени измерения на спора, от другата страна няма същата мотивация. Въпреки че сме подготвени да има самостоятелност от двете страни, цената, която плащаме, е прекомерно огромна – над 1200 убити и над 4000 ранени. Говорим за чиста форма на гнет. Ако го оставим, този гнет ще продължи да се развива освен против Израел, а и против Европа ”, предизвести той.

 

„ Обичам България и българския народ ”, приключи някогашния дипломат у нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР