Конфликт в Силистра. Снимка: Скрийншот от видео във Facebook Прокуратурата е

...
Конфликт в Силистра. Снимка: Скрийншот от видео във Facebook
Прокуратурата е
Коментари Харесай

Прокуратурата е уведомена за случая в Силистра, при който двама нахлуха в сградата на ЕНЕРГО-ПРО

Конфликт в Силистра. Снимка: Скрийншот от видео във Фейсбук

Прокуратурата е била известена за и пробваха да си създадат сандвичи в символ на митинг , че в дома им няма ток от 24 часа . Това разкриха от пресцентъра Министерство на вътрешните работи за Искра.бг и прецизираха, че на мъжете от село Калипетрово е бил формиран сигнален протокол .

„ На 112 е бил подаден сигнал. Веднага е реагирал патрул от Районното ръководство. Съставен им е сигнален протокол, само че и прокуратурата е сезирана “ , обявиха от Министерство на вътрешните работи.

Предполага се, че може да има следващи дейности от страна на държавното обвиняване против тях.

Същевременно от пресцентъра на ЕНЕРГО-ПРО разпространиха позиция , в която осъждат дейностите им. В нея написа:

„ Във връзка със случая на нападателен клиент, който през днешния ден е посетил потребителския център на ЕНЕРГО-ПРО в Силистра, намираме държанието му за неприемливо предвид на изключителната обстановка с тежката метеорологична конюнктура, предизвикала стотици повреди по мрежата в Североизточна България.

Клиентът се е държал надменно и е тормозил трите служителки в корпоративния офис на сдружението, като е затруднил тяхната работа с останалите клиенти в изключителна обстановка. Органите на Министерство на вътрешните работи са били сигнализирани, като при визитата им на място са били снети персоналните данни на клиента. Предстои компанията да внесе тъжба в Прокуратурата за вандалско държание на въпросния клиент.

Липсата на електрозахранване в дома на клиента се дължи на множеството повреди по електроразпределителната мрежа, породени от тежката метеорологична конюнктура през вчерашния ден. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР