Конфликт между централния бранител Бен Уайт и Стив Холанд, който

...
Конфликт между централния бранител Бен Уайт и Стив Холанд, който
Коментари Харесай

Конфликт в лагера на Англия бил причина за заминаването на Бен Уайт

Конфликт сред централния защитник Бен Уайт и Стив Холанд, който е помощник на селекционера на Англия Гарет Саутгейт, е повода за това играчът на Арсенал да си тръгне от Катар и да се прибере в родината си, твърди „ Дейли Мейл “. 25-годишният бранител не взе присъединяване в нито един трите мача на англичаните в груповата фаза, а на 30 ноември ФА разгласи, че той напуща лагера по „ фамилни аргументи “. Уайт не се завърна по-късно в Катар, а Саутгейт не повика на мястото му различен футболист, който да го замести. 

Според информациите Холанд и Уайт са се скарали на анализа на тима преди мача със Съединени американски щати, защото треньорът е обвинил играча, че не е наясно с значими индикатори по отношение на персоналната му статистика, като също така не се е срещнал с предоставената информация за противника на Англия. След този епизод е било взето решение Уайт да бъде отпратен назад на Острова.

Уейт стартира в 14 мача в Премиър лийг пред паузата за Световното състезание и имаше значим принос за това Арсенал да бъде на върха във краткотрайното класиране. Освен като централен бранител, той се представяше доста добре и като десен бек и неговата поливалентност бе една от главните аргументи за това да получи повиквателна. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР