Конференцията Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60

...
Конференцията Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60
Коментари Харесай

Мениджъри от три континента идват за конференция по иновации във Варна

Конференцията Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60 топ-лектори от международни марки и повече от 80 международни изложители ще показват достиженията си. Събитието ще се организира на 19-ти и 20-ти октомври в Двореца на културата и спорта в морската столица. Организатор е Български Бизнес Форуми в партньорство с Община Варна.

Тазгодишното издание приготвя серия от начинания, които ще оказват помощ на българския бизнес да бъде световен. Над 500 притежатели и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия са удостоверили присъединяване във форума досега, оповестяват уредниците. На конференцията ще бъдат показани нововъведения в областта на технологиите, изкуствения разсъдък, нано технологиите, финансовите технологии, цифровото опазване на здравето, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия.

Дигитални водачи на международни компании с инвеститорско портфолио от над $100 милиона и фондове за рисков капитал, ще споделят своя опит, музи и хрумвания за развиване.

Целта на събитието е да сътвори удобна среда за развиване на бизнеса в областта на цифровите технологии, нетуъркинг, дейна връзка на професионалната общественост с районните, национални и европейски институции, проучване на трендовете и сполучлива обмяна на бизнес модели и положителни практики в развиването на сполучливи марки. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР