Конференция за конфликта в Украйна в Швейцария ще бъде загуба

...
Конференция за конфликта в Украйна в Швейцария ще бъде загуба
Коментари Харесай

Москва с мръсна пропаганда за срещата за мир в Швейцария: Прахосване на време за поддържане на антируската психоза

Конференция за спора в Украйна в Швейцария ще бъде загуба на време, което ще бъде прахосано за „ поддържане на антируската неуравновесеност “. Това е декларирал заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Александър Грушко.

" Това са изцяло нелепи подмолни игри, виждат се с невъоръжено око. Вече е ясно, че това ще бъде загуба на време, някаква акция, чиято стойност е нулева, само че която ще се употребява оптимално за поддържане на антируската неуравновесеност “, разяснява Грушко в изявление за изданието " Известия "..

Според Грушко задачата на конференцията за Украйна в Швейцария ще бъдат фотоси, в които „ би трябвало да има хора и флагове, колкото повече, толкоз по-добре “.

" Ето за какво те употребяват толкоз примитивни средства, с цел да привлекат там представители на световния Юг, извеждайки на напред във времето не формулата на Зеленски, каквато в действителност имат поради уредниците, а второстепенни въпроси. Вие сте за продоволствената сигурност, за сигурността на атомните електроцентрали и подкрепяте размяната на пандизчии? „ Добре, тогава елате да поговорим “, развива пропагандната си теза зам.-външният министър.

Подобна реторика, която се пробва да омаловажи срещата на върха за мир в Швейцария и профанизира нейното значение, издава терзание и боязън у Кремъл. Режимът в Москва явно осъзнава, че това още повече ще подкопае отношението на цивилизования свят към Русия и Путин, който стартира мръсната експанзия в Украйна и не стопира да шантажира Запада със закани от нуклеарни удари и даже предизвикването на Трета международна война.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР