Конфедерацията на независимите синдикати в България подкрепи Иван Портних за

...
Конфедерацията на независимите синдикати в България подкрепи Иван Портних за
Коментари Харесай

КНСБ подкрепи Иван Портних за нов мандат

Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България поддържа Иван Портних за нов кметски мандат със съглашение за съдействие, което подсигурява, че интензивният обществен разговор във Варна ще продължи и отсега нататък. Преди подписването на документа президентът на КНСБ Пламен Димитров стимулира решението с оценката на болшинството от синдикалните водачи в общината.
„ С кмета Портних сме сключили 8 групови трудови контракта във всички значими сфери като обучение, опазване на здравето, просвета и така нататък Съвсем скоро следва и подписването на други три ”, уточни Димитров в наличието на регионалния координатор на КНСБ Анна Ковачева и част от представителите на синдиката във Варна.
„ Благодаря за градивното съдействие и поддръжката. Приемам я като оценка, само че и като доста сериозен ангажимент да продължим общественото партньорство с все по-добри съответни резултати. Заедно идентифицираме проблемите, дружно намираме решение и имам вяра, че този работлив жанр на взаимоотношение ще продължи ”, съобщи на собствен ред Иван Портних.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР