Кондиционният треньор в ЦСКА - Кирил Динчев, написа емоционална публикация

...
Кондиционният треньор в ЦСКА - Кирил Динчев, написа емоционална публикация
Коментари Харесай

Киро Динчев се раздели с ЦСКА

Кондиционният треньор в ЦСКА - Кирил Динчев, написа прочувствена обява в Instagram, посредством която заяви, че повече няма да работи в клуба от Борисовата градина.

Той се причисли към " алените " още през 2015-а година, като настоящ тогава футболист, след което прекрати спортната си кариера и се насочи към треньорското занятие.

Той е повторен притежател на Купата на България с ЦСКА - един път като футболист, един път като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

През годините Динчев изкара редица документи, свързани с кондиционната подготовка на футболистите.

Ето какво написа той:

" Скъпи Армейци,

изминаха 9 години от както за първи път стъпих на " Армията " като човек, работещ за " алената " концепция. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера.

През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цялостен живот.

Преминахме през доста щастливи и през някои разочароващи интервали.

Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете против: Монтана (купа на България), Миньор Перник (шампиони В група), Арда (купа на България), Базел (групи Лига Европа), Виктория Пилзен (групи лига на Конференциите), Победата над Рома в София.

И, несъмнено, финалът от тази година против Септември (купа България 18 г.) поради, който юношите ни ще играят в Младежката Шампионска Лига.

За мен те бяха сбъдната фантазия и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!

В последна сметка, нашата задача е да прибавим късчета към Великата Червена История!

Искам да се извиня, в случай че през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или отвън него, желая да благодаря на сътрудниците и съотборниците, с които работихме дружно, с цел да може ЦСКА да бъде сполучлив клуб.

Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези, които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш!!!

Искам да пожелая на Феновете, допустимо най-бързо да гледат отново мачове на личен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и управление да реализират поставените цели.
И най-после, желая да споделя още една моя реализирана цел. Има една доста хубава ария " още от дете... " - е, тя ще важи с цялостна мощ за двете ми деца, които подкрепяха тима още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на идващите генерации е наша задача!!!

И за край... Благодаря ти, ЦСКА! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР