Кончина на крокодил вегетарианец, хвърлила Индия в траур, любовно обяснение

...
Кончина на крокодил вегетарианец, хвърлила Индия в траур, любовно обяснение
Коментари Харесай

Обяснение в любов от Киев към Париж, меча корупция: Най-странните новини за седмицата

Кончина на крокодил вегетарианец, хвърлила Индия в печал, любовно пояснение на Киев към Париж, кокошкарска политика в Съединени американски щати. Определено не трябва да пропускаме седмичния обзор на ексцентрични истории от целия свят през погледа на Агенция Франс Прес.

Ето някои от най-любопитните:

Любимият крокодил на Индия

Индийците скърбят за гибелта на крокодил вегетарианец, който десетилетия наред охраняваше храма Шри Анантападманабха Свами в Керала.

Смята се, че Бабия, който е бил на най-малко 80 години, в никакъв случай не е нападал друго животно, а децата са го докосвали в езерото на храма, с цел да получат благословията му.

Според вярващите почитаното влечуго се хранело с блага от ориз и локален сладкиш.

Вярва се, че хиндуисткият храм на 3000 години е защитаван от епохи от уединен " възвишен " крокодил. Бабиа поел тази роля, когато британците простреляли последния през 1940 година, заяви за Агенция Франс Прес служителят на храма Рамачандран Бхат.

Въпреки че индийският министър на земеделието приветства " Божия крокодил " за безмесния му метод на живот, Бхат съобщи, че не може да бъде сигурен, че Бабия не е похапвал риба.

Технологичен тигър

Тигърът, тероризирал кампуса на университета в Бхопал, сигурно обаче не е бил вегетарианец, тъй като е похапнал с две странстващи крави и е принудил да се анулира панаир на технологиите, който е трябвало да притегли 10 000 студенти от цяла Индия.

Обяснение в обич

Украинското министерство на защитата, което от дълго време е специалист в потреблението на мемове и вирусни видеоклипове против съветските нашественици, надмина себе си с леко тролене по адрес на Франция, която съгласно Киев би могла да бъде малко по-щедра в доставките на оръжие. " Ако в действителност желаете да спечелите сърцата ни ", се споделя в занимателно любовно видео към Париж, " нищо не може да се съпостави със 155-милиметрова високомобилна самоходна артилерия ".

Изпълнен с рози и емотикони на сърца, техният пост " Париж, град на любовта " беше пуснат на фона на саундтрака на знойния шлагер на Джейн Бъркин и Серж Генсбур " Je T'aime... Moi Non Plus ".

Меча корупция

Демокрацията в Съединени американски щати получи още един удар с чук, когато извънредно известния избор " Най-дебела мечка " беше изопачен от безочливо подправяне на бюлетини. Наложи се наново броене на гласовете, откакто полуфиналът на онлайн гласуването за установяване на най-дебелата мечка в националния парк на Аляска беше обиден от спам акция.

" Както мечките пълнят лицето си с риба, по този начин и нашата урна за гласоподаване беше претъпкана ", написаха в Туитър от националния парк Катмай.

Засега никой не сочи с лапа към близка Русия.

Новак в лаборатория

Можем да ви уверим, че няма никаква измама за напън за имунизация в това учените да нарекат " кьорав под земята бръмбар " на името на ваксинофобската тенис звезда Новак Джокович. Това се случва месеци откакто черногорски охлюв беше кръстен в негова чест.

Кокошкарска работа

Политиката може да бъде и кокошкарска работа. Пример за това даде борбата за идващия губернатор на Южна Каролина, където кандидатът от Демократическата партия Джо Кънингам се появи на сцената с кокошка, нападайки съперника си Хенри Макмастър за това, че не се е съгласил на телевизионни диспути.

" Хайде, губернаторе, не бъди кокошка ", подигра му се той, като назова птицата " Хенриета Макмастър ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР