Компютърната диагностика вече ни позволява да се запознаем по-отблизо със

...
Компютърната диагностика вече ни позволява да се запознаем по-отблизо със
Коментари Харесай

Как да се грижим за косата си според индивидуалните й нужди

Компютърната диагностика към този момент ни разрешава да се срещнем по-отблизо със положението на косата ни.

От няколко години насам следим навлизането на технологията, с помощта на която можем да проверим здравето на кожата си посредством микроскоп. При тази техника експертите могат да проучват всяка пора и евентуален проблем, с цел да открият най-точното решение за нас.

Сега тази технология навлиза в грижата за косата и мигновено трансформира разпоредбите на играта. Здравето и хубостта на прическата към този момент е в пъти по-лесна задача.

 Как да се грижим за косата си съгласно самостоятелните й потребности

Вместо да би трябвало да опитвам с евентуално нездравословни процедури, с цел да се оправим с проблемите, към този момент можем елементарно да идентифицираме евентуалните вредители върху косата ни.

Например омазняването може да е резултат както от прекомерно рядкото миене, по този начин и от прекомерно честото. Потенциални други аргументи са потреблението на неверните артикули или прекомерно огромно количество от тях, честото допиране или сресване на косата.

Списъкът с вероятни причинители е безконечен, а откриването на точния проблем е сложен и дълъг процес… до в този момент.

 Как да се грижим за косата си съгласно самостоятелните й потребности

Следващото потомство в грижа за косата открива нашите самостоятелните потребности посредством прецизен разбор на положението на скалпа и косъма. Той се реализира благодарение на компютърна диагностика с микрокамера, или така наречен трихограма.

Салони Inspire са измежду първите, които овладяха технологията и ни дават новаторската диагностика изцяло гратис при посещаване в техните обекти.

 Как да се грижим за косата си съгласно самостоятелните й потребности

Те употребяват опита си с над 100 хиляди клиенти, с цел да развият технологията и да основат авторски протокол за грижа за косата.

На базата на подробен разбор върху положението на скалпа и косъма получаваме информация за редица значими фактори като дебелината, плътността, структурата на косата ни и още. Въз основа на резултатите фризьорът може да предложи най-подходяща грижа посредством авторски тактики за елиминиране на проблемите.

 Как да се грижим за косата си съгласно самостоятелните й потребности

Всеки метод, употребен в салоните, дава най-подходящото решение за вас, като основен фокус е вярното хидратиране и поддържане на косъма съгласно положението на косата.

Стратегиите са разграничени в три категории – за коса без забележими проблеми, за междинна към висока изхабеност на косъма и най-високото равнище: накъсани краища,  мощно повредени коси, в резултат на нападателно или погрешно отнасяне на косата, всекидневно потребление на преса, непрофесионално боядисване и/или постоянно изсветляване . За решение на проблемите Inspire разчитат на най-високо качество артикули и професионални марки:  Alterna, Olaplex, Kerastase, Awapuhi.

Вижте повече за съответните процедури в уеб страницата на салони Inspire.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР