Компрометираното ръководство на Българския спортен тотализатор отново се прочу! То

...
Компрометираното ръководство на Българския спортен тотализатор отново се прочу! То
Коментари Харесай

Този път няма прошка! Изедниците на тото обявиха тихомълком поръчка за изпапкване на над 10 милиона! 7DMG ще ги разследва до дупка

Компрометираното управление на Българския състезателен тотализатор още веднъж се прочу! То пусна социална поръчка за над 10 милиона лв., без да е получило утвърждение за това от принципала си – Спортното министерство, научи 7DniSofia.bg.

Очаква се при започване на идната седмица да има горещо съвещание при министъра на спорта Красен Кралев!

Търгът за внушителната сума, която е два пъти по-висока за рекламно обслужване е разгласен през неговия тил от Изпълнителния шеф Дамян Дамянов и Председателя на УС Живко Вангелов. Двамата са известни с това, че при този им мандат трансфораха тотото в тотално подвластно от финансовите прищевки на Делян Пеевски, което ще покажем в идващите дни във всички уеб сайтове на 7 Dni Media Group. Подготвяме и сигнал, който ще внесем в канцеларията на министър-председателя.

Иначе оповестената социална поръчка за цялостно рекламно обслужване включва действия по основаване на креативна платформа за създаване и реализация на идейно-художествени концепции (каквото и да значи това!), реклама и маркетинг, обществено, корпоративно и медийно обслужване, образуване, осъществяване и модернизиране образа на телевизионно предаване, произвеждане и предпечатна подготовка, закупуване и разпространяване на рекламни форми в съответните канали.

Договорът ще бъде за 36 месеца, разграничени на три непрекъсваеми 12-месечни интервала. Прогнозната стойност на поръчката е 10.8 млн. лева без Данък добавена стойност.

Техническото предложение има тежест от 70% в крайната оценка на претендентите, а цената – 30%. Участниците в процедурата би трябвало да са осъществили най-малък общ оборот, в това число в сферата, попадаща в обсега на поръчката, за последните три завършили финансови години не по-малко от 3 млн. лева, от които 2 млн. лева в сферата, попадаща в обсега на поръчката.

Крайният период за подаване на предложения е 24 ноември 2017 година
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР