Компрометираният син на собственика на транспортната фирма Екофрут“ Емил Марков

...
Компрометираният син на собственика на транспортната фирма Екофрут“ Емил Марков
Коментари Харесай

Cash&Сarry*! Емилио Коката катастрофира във Враца, полицаите „забравиха“ да го тестват за алкохол и наркотици

Компрометираният наследник на притежателя на транспортната компания „ Екофрут “ Емил Марков е основен воин в история, която усърдно е непокътната в загадка от обществото, научи организация BulNews.
Емилио Емилов, прочут като Емилио Коката, има много плевел живот. 21-годишният мъж неотдавна беше хванат да кара след използването на кокаин и по този начин насочи прожекторите към себе си.



Случката, която доближи до редакцията на медията ни, е от 20 април предходната година. Емилио Коката още веднъж е бил с колата на татко си „ Ауди “. Около 10 часа сутринта на светофарите на кръстовището на бул. „ Мито Орозов “ с ул. „ Стоян Заимов “, той блъснал откъм гърба спрял „ Фолксваген Голф “, каран от възрастен човек. Въпреки, че бил отговорен, богаташкият наследник скочил да го бие и това принудило потърпевшия да извика полиция. Когато видял, че идва патрул, Емилио Коката се обадил на татко си, който пристигнал с бързината на обичай хомосексуалист. По-късно стана ясно, че при всяка издънка на синчето наложително се появява и пачконосецът Емил Марков. Защо ли?
Възрастният водач разказал на ченгетата за набезите на нападателния юноша, само че не срещнал сърдечност от тях, като униформените дори го набедили за отговорен за злополуката и му написали акт.
В този миг около мястото на случая минал бдителен врачанин, който забелязал, че служителите на реда не тестват за приложимост на алкохол и опиати Емилио Коката. Мъжът незабавно подал сигнал на тел. 112 за пропуща на ченгетата и останал на място да види реакцията им. Какво било учудването му, когато видял, че младежът и татко му напущат кръстовището засмени и удовлетворени, а униформените още веднъж не изпълнили своите отговорности. Съвестният врачанин още веднъж се обадил на тел. 112 и съобщил за дейностите на длъжностните лица.
Едва след второто позвъняване пътните служители на реда се задействали и след няколко часа извикали в КАТ Емилио Коката да попълни декларация, че не е карал след използването на алкохол и упойващи субстанции. Отново обаче не му е бил изработен тест.
До подателя на двата сигнала на тел. 112 било изпратено съобщение за осъществените дейности от служителите на реда, само че без конкретика.
Демонстративният отвод да го ревизират принудил съзнателния врачанин да изиска „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи да извърши инспекция на дейностите на униформените. Последвалите дейности не довели до основни събития и по този начин казусът потопен в прашните папки в регионалната дирекция на полицията.
Вероятно мнозина ще се запитат за какво този врачанин толкоз настойчиво е желал Емилио Коката да бъде тестван за използването на алкохол и опиати. Причината е единствено една.
Случайно предходната нощ той няколко пъти засичал богаташкия наследник да се черпи в разнообразни заведения, като преди този момент е гледал с другари мач. В края на нощта Емилио Коката е бил във очевидно несъответстващо положение и няма по какъв начин единствено няколко часа по-късно да е още веднъж във форма. И при самата злополука той е бил много превъзбуден и това би трябвало да направи усещане на опитните чиновници на реда. Дали поради непрофесионализъм или поради могъщата фигура на бащата, само че не е била тествана повода за това положение на сина, даже и след полученият в действително време сигнал от тел.112.
В редакцията на организация BulNews се пазят имената, както на съзнателния врачанин, опитал посредством тел. 112 да накара ченгетата да си свършат работата, по този начин и техните.
Всеки самичък може да реши какво би предиздвикало двама служители на реда на обществено място да не си изпълнят служебните отговорности. В съответния случай тази оценка може да се направи доста елементарно.
Врачани, спите ли?!

*Плащаш и получаваш - англ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР