Компроматната война срещу политиците е явление, което нито започва днес,

...
Компроматната война срещу политиците е явление, което нито започва днес,
Коментари Харесай

По логиката на Петков и Радостин Василев: Борисов трябва да е герой, най-удареният политик от мафията

Компроматната война против политиците е събитие, което нито стартира през днешния ден, нито се ползва единствено в България. При нас обаче към този момент много години то набира извънредно висока скорост. Манипулирани фотоси, видеа, противозаконни срс-та, „ зрителни илюзии “ имат за цел да уязвят водещите политици в страната ни. И го вършат много сполучливо.

Пикантериите от персоналния живот обаче постоянно служат в интерес на забърканите, тъй като съумяват да „ разсеят “ обществото от някой същински неуспех. Други политици дори съумяват сами да забъркат компромати против себе си, които след това пишат на сметката на „ мафията “.

Начинът, по който самите властимащи одобряват компроматите против тях също доста се разграничава от човек на човек и приказва показателно за характерите на държавните мъже и дами.

„ Тези мафиоти, които поставяме старания да им спрем парите, вършат всичко да ни очернят “

Пример по тази причина по какъв начин едни политици се оправдават с компромати и „ лоши” медии, с цел да избегнат същинските отговори на въпросите са Кирил Петков и Радостин Василев. Впечатление прави, че и двамата в последно време пеят в един глас по какъв начин са ударени от мафията в персоналния си живот с компромати. Но забележете при какви условия си служат с тази теза:

Вече някогашният министър-председател на България по всякакъв начин избягваше въпросите свързани с връзките му с Лена Бориславова. Припомняме, че за околните и недотам професионални връзки посред им се приказва от дълго време. В общественото пространство даже излязоха видео фрагменти, за които се твърди, че двамата се усамотяват в апартамент чартърен. Двойка, съмнително наподобяваща на тях, влиза в частно жилище, а до момента в който дамата отключва вратата, мъжът я опипва. И до през днешния ден Кирил Петков и Бориславова не са отрекли истинността на фрагментите. Но на въпрос, какви са взаимоотношенията му с Бориславова от водещия на Нова телевизия Виктор Николаев, Петков отговори:

„ Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта мръсотия. Под достолепието ми е да им обръщаме внимание. Това беше извънредно, в последния ден толкоз неща казахме, толкоз значими послания имахме към идващото държавно управление. А в същия миг някакъв миг, някаква позиция стана новината на деня дали тя му допира или не ме допира. А всички видяха, че това не е реалност. Всички се концентрираха там, а не в действителност какво става със седемте кораба. Тези мафиоти, които поставяме старания да им спрем парите, вършат всичко да ни очернят “, съобщи Кирил Петков в отговор на въпроса.

Според някогашния министър председател на Политическа партия не е и проблем, че посочената за близка на сърцето му и управлявала кабинета му в Министерски съвет е била юрист на Българска банка за развиване, до момента в който същият Петков беше министър на стопанската система – принципал на банката. Но това е за него също „ жълта мръсотия “.

Но дали в действителност Кирил Петков няма защо да бъде заловен? Истината е че има и нещата са доста: едно от
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР