Компрес от хрян при болки в ставите. Правете го, докато

...
Компрес от хрян при болки в ставите. Правете го, докато
Коментари Харесай

Компрес от хрян при болки и отлагания на соли в ставите

Компрес от хрян при болки в ставите. Правете го, до момента в който болката отшуми!

Листата на хряна имат доста потребни свойства. Те са богати на витамини В, Е, РР и имат висока централизация на аскорбинова киселина. От микроелементите участват: калий, калций, магнезий, сяра и селен. Съдържащите се в този лист фитонциди имат мощен бактерициден резултат против всевъзможни патогенни микроорганизми. Често се употребяват при консервиране на зимнини.

Компрес от хрян – за битка с отлаганията на соли.

За задачата би трябвало да приготвите компрес от листа от хрян и да го сложите на проблематичните места през нощта. Вземете два големи листа от хрян, потопете ги във вряща вода, поставете на възпалено място и фиксирайте от горната страна с превръзка. Компресът може да ви загрее, само че няма да остане изгаряне по кожата.

На сутринта компресът би трябвало да се в профил и да се ревизира за съществуване на соли по листата. Използвайте компреса, до момента в който по листата към този момент не се появяват соли.

Използвайте тези вълшебни листа и при болки в гърба и ставите.

Тази смес се прави от млади зелени листа. За да извършите това, вземете листата, поставете ги в буркан и ги залейте със алкохол. Оставате за 48 часа на мрачно и хладно място. Втривайте готовата смес във възпалените стави.

Хрянът може да аргументи алергии при някои хора, тъй че не е безвредно!

Вижте още: Рецепта за аджика без оцет за зимата – апетитен и благоуханен сос

Ето за какво първо би трябвало да се консултирате с доктор, а по-късно да употребявате тази смес под формата на компрес или за втриване в ставите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР