Комплиментът е доста противоречиво нещо. От една страна той може

...
Комплиментът е доста противоречиво нещо. От една страна той може
Коментари Харесай

МАЛКИ ТАЙНИ: Комплиментите, с които ще подхраните мъжкото его

Комплиментът е много спорно нещо. От една страна той може да е истина, с която желаете да похвалите някого, само че в това време е хвалебствие, пресилване и някакво деформиране на обстоятелствата. Огромен брой хора обаче харесват комплиментите.

И измежду тях не са единствено представители на красивата половина на човечеството, само че и мъжете. Вижте кои са обичаните похвали на нашите мощни половинки:

Щастлива съм, че те имам!

Значимост, значителност и още един път значителност. Да направиш най-малко една жена щастлива, с изключение на мама, към този момент е достижение от мъжка позиция.

Споделям твоята позиция

Комплимент, с който показвате на мъжа си, че държите на мнението му и то е доста значимо за вас. Има единствено дребна разлика сред тази дефиниция и " Съгласна съм с теб ", която мъжете не постоянно схващат. Поне във връзка с шерването, т.е. разбирането, има няколко гледни точки. За благополучие мнозина не обръщат внимание на този колорит.
свързани новини2033на 05.09.20212667на 22.08.2021
Винаги можеш да намериш верните думи

Дори в случай че това не постоянно е по този начин. Леко пресилване няма да навреди, нали? Но мъжът ще повярва, че той в действителност схваща нещата и се оправя добре в избора си на думи.

Ти си добър татко

Много значим миг - множеството мъже са в действителност положителни родители, само че не са сигурни в това. Така че поддръжката е доста значима. Не спирайте да повтаряте на мъжа си това.

Харесвам те подобен, какъвто си

Обикновено това е последвано от думи като: " само че ", " само че също ", " само че в случай че ". Но самата фраза е в действителност ласкателна и мъжете я правят оценка.

Готвиш добре

Разбира се, в случай че това е действително. Ако имате мъж до себе си, който може да готви и обича да се грижи за вечерята у дома, вие сте късметлийка. Похвалете го!

Можеш ли да ми окажеш помощ да поправя това?

Това звучи като въпрос, само че в действителност си е огромен комплимент за мъжете. По предписание това значи: " Направи го вместо мен ". Но мъжете нямат нищо срещу, тъй като това им разрешава да почувстват своята стойност. Особено в случай че въпреки всичко могат да го поправят, а не да го счупят изцяло.

Винаги ме слушаш

И индивидът незабавно осъзнава, че единствено той може да се оправи с разнообразни проблеми и единствено той може да ви помогне. Отново е от огромно значение за мъжете.

Толкова си работлив

С това му казвате: " Продължавай с положителната работа и аз просто мога да ти бъда муза. Имаш потребност от муза, нали? За да се удивлявам на теб и достиженията ти ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР