Комплексиран аутсайдер, който руши, за да бъде запомнен с нещо.

...
Комплексиран аутсайдер, който руши, за да бъде запомнен с нещо.
Коментари Харесай

Елена Гунчева за разрушилия паментника на граф Игнатиев: Комплексиран аутсайдер, който руши, за да бъде запомнен с нещо

Комплексиран новобранец, който разрушава, с цел да бъде запомнен с нещо. Така охарактеризира разрушилия паметника на граф Игнатиев във Варна през вчерашния ден политическият анализатор Елена Гунчева-Гривова. Тя го назовава „ Херостат на нашето време “. Както е и озаглавен поста ѝ във Facebook.

 

SafeNews разгласява поста на Гунчева без редакторска интервенция:

 

ХЕРОСТРАТ НА НАШЕТО ВРЕМЕ

Когато приличаш на цялостен новобранец, с физика на охлюв и взор на добитък, впечатляващ близките само с явните си отклонения, по какъв различен метод да „ блеснеш “? Глистът е безжалостен укрофил, със залитания по фашизма и носталгия по времената на Третия Райх. Тъй като очевидно момиче не може да си откри, си уплътнява времето в затъване в личното си великолепие. И се нервира на всички, които не го виждат. Явно и поругаването на паметника на Граф Игнатиев е направил, барем го забележи някой. Херострат на нашето време!

Комплексиран новобранец, който разрушава, с цел да бъде запомнен с нещо

Бог да ни пази от комплексирани новобранци, които не можейки да реализират нещо в живота си, разрушават, с цел да бъдат запомнени с нещо.

Митю, ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ! Не се и съмнявай, че някъде някой към този момент те е запомнил и е решил ориста ти.

 

 

Явно е, че в учебно заведение и в фамилията му са го изтървали доста крепко и последствията са трагични. Но пък страната е извънредно време да вкара тежък общественополезен труд в сходни случаи. Урокът се помни доживот! Това прибавя анализаторът в различен собствен пост по отношение на „ разрушителя “.

 

Ето какво написа тя, без редакторска интервенция:

Имам доста явен спомен, когато бях в шести клас по какъв начин нацапахме една врата в учебно заведение. Всички обвинени още същата събота бяхме привикани, връчена ни беше по кофичка багра и четка и трябваше да боядисаме оградата на учебното заведение. Родителите ни освен не ни опазиха, ами и множеството бяхме ошамарени по какъв начин си разрешаваме да повреждаме учебна благосъстоятелност и какви хора ще станем. Та цялата събота боядисвахме и ни освободиха като свършихме. Нямаше НПО-та да се възмУтят и ОгОрчат от тая работа, само че урокът беше брилянтен, никой от нас не посмя да повтори.

Та в тоя ред на мисли се сещам за абажура, съборил паметника на граф Игнатиев във Варна. Явно е, че в учебно заведение и в фамилията му са го изтървали доста крепко и последствията са трагични. Но пък страната е извънредно време да вкара тежък общественополезен труд в сходни случаи. Урокът се помни доживот!

 

 

В собствен следващ пост Елена Гунчева-Гривова продължава тематиката с двойното поданство

Когато ми обяснявате, че етносът няма никакво значение, значимото било, че всички били български жители, отворете регистъра на нещатните сътрудници на народните представители в Народното събрание. Всички от Движение за права и свободи са си наели за сътрудници хора с турски имена. Лорер несъмнено, си е наел Виктор Меламед. А в този момент ми обяснете за какво, в случай че няма никакво значение, се получава по този начин, че в случай че е на власт някой български жител, само че не българин, се заобикаля с хора от неговия етнос. Нищо, че всички сме български жители.

Като щраусите си заравяме главите в пясъка. Скоро ще имаме и депутати с двойно поданство. А тогава нищо чудно отново да трансформират Конституцията. И наложително депутатите да са единствено с непознато поданство. Когато главата ти е в бетона, нормално други елементи са нагоре.

 

Ощеновини четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР