Компанията заяви, че ще възобнови доставките на ваксината си

...
Компанията  заяви, че ще възобнови доставките на ваксината си
Коментари Харесай

Джонсън и Джонсън възобновява доставките на ваксини за Европа

Компанията " " съобщи, че ще възобнови доставките на имунизацията си против COVID-19 за Европа. Изявлението идва, откакто европейският лекарствен регулатор уточни, че изгодите от препарата надвишават риска, въпреки и да съществува възможност от доста редки, само че евентуално летални тромби. Заради това, Европейската организация по медикаментите, предложи към листовката на имунизацията за този непряк резултат.
Миналата седмица американските регулатори стопираха краткотрайно имунизацията на " Джонсън и Джонсън ", откакто беше обявено за редки тромби в мозъка с ниски равнища на тромбоцитите при шест дами, което накара компанията да забави доставките за Европа. От " Джонсън и Джонсън " обявиха, че ще се съобразят с рекомендацията и ще поправят листовките на имунизацията.
 Гърция анулира старта на имунизацията с Джонсън и Джонсън Гърция анулира старта на имунизацията с " Джонсън и Джонсън "
Гърция анулира плануваното за през днешния ден начало на имунизациите с антиковид препарата на компанията " Джонсън и Джонсън ". Страната реши да изча...
По-рано компанията заяви, че работи с европейските страни за възобновяване на настоящите клинични тествания на имунизацията си. Съединени американски щати изследват и още няколко евентуални случая на съществени странични резултати с изключение на тези, довели до прекъсването й. Преди това в Щатите с " Джонсън и Джонсън " бяха имунизирани близо 8 милиона души. Компанията уточни, че ще извърши отговорностите си да достави 200 млн. дози в Европа и 100 млн. в Съединени американски щати. " Джонсън и Джонсън " добави, че е отчела 100 млн. $ от продажба на ваксини. Компанията уточни, че имунизацията ще бъде налична до края на пандемията без облага.
В петък се чака да се събере консултативна комисия към Американския център за надзор и предварителна защита на заболяванията на съвещание, отдадено на прекъсването на имунизациите с препарата, откакто на съвещание предходната седмица отсрочи издаването на каквито и да било рекомендации и изиска повече данни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР