Компанията затвърждава позициите си на българския пазар с откриването второто

...
Компанията затвърждава позициите си на българския пазар с откриването второто
Коментари Харесай

Xiaomi откри втори магазин в България

Компанията затвърждава позициите си на българския пазар с откриването второто си физическо място, този път в Sofia Ring Mall

Светлин Желев преди 9 секунди 0 Сподели

Най-четени

НаукаЕмил Василев - 16:41 | 30.01.2024

Физици откриха доказателства за обратимост на времето в стъклото

IT НовиниЕмил Василев - 20:20 | 30.01.2024

Българската компания Хадес стартира всеобщо произвеждане на дрон камикадзе и получава огромна поръчка от Украйна

КосмосЕмил Василев - 17:32 | 29.01.2024

Съпруга на механик в SpaceX, чийто череп е строшен след нередовност на ракетен мотор съди компанията

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Вторият магазин на Xiaomi в България отвори порти в Sofia Ring Mall. Той се намира на етаж 1. Идва, с цел да зарадва всички почитатели на марката с още по-широка селекция от новаторски артикули. Откриването на още един Xiaomi обект в България е от основно значение за затвърждаването на позициите на марката в страната. То показва желанието на компанията да е допустимо най-близо до крайния консуматор. Това се схваща от публично публикуваното известие.

За да зарадват още повече своите почитатели, от Xiaomi са подготвили игра с награди, която започва незабавно след откриването на новия обект. Всеки, посетил оторизирания магазин на Xiaomi в Sofia Ring Mall през месец февруари, ще може да взе участие в игра с 10 страхотни награди. Сред тях са най-новия смарт телефон на марката от серията Redmi Note –  Redmi Note 13 Pro+ 5G, смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro, електрическа тротинетка-скутер. Има също по този начин прахосмукачка-робот, пречиствател за въздух, еър фраер и други смарт устройства на марката. Компанията кани всеки да отиде и прегледа магазина, да попълни ваучър за присъединяване, да го пусне в урната на касата в магазина и да тества шанса си.

В допълнение към разрастването на физическите обекти Xiaomi подхваща значими стъпки и в посока възстановяване на онлайн наличието си. Идеята е тя да обезпечи допустимо най-хубавото онлайн преживяване за своите консуматори. Тази година формалният онлайн магазин на марката следва да бъде усъвършенстван. Той би трябвало да обслужва българските консуматори още по-бързо и качествено. Инициативата е в сходство с задачата на Xiaomi да направи висококачествените технологии налични за всички.

„ Интелигентната съгласуваност става все по-голяма част от живота на хората, а уговорката на Xiaomi към развиването на екосистемата „ Human x Car x Home “ ускорява в допълнение този резултат. За нас е значимо потребителите ни да имат елементарен достъп до новаторските смарт решения, които Xiaomi предлага, с цел да можем най-добре да отговорим на техните упования и потребности “, показа Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi в България.

„ Засилването на наличието ни в София е доказателство за уговорката ни да бъдем по-близо до същинските Xiaomi почитатели. Една от главните ни цели е подобряването на потребителско преживяване и с отварянето на новия ни магазин в Sofia Ring Mall даваме опция на още повече консуматори да се допрян до продуктите ни. “, съобщи Екатерина Пейковска, Заместник-управител на “Нов свят – Електронни технологии ”, и добави: „ Постоянно се стремим да подобряваме представянето на продуктите и компанията като цяло. Тази година ще възобновим нашата платформа за онлайн извършване на покупки mi-bulgaria.com, с цел да дава отговор изцяло на интернационалните стандарти на Xiaomi образно и функционално. По този метод ще осигурим на аудиторията отвън София по-лесен и бърз достъп до продуктите на марката. “

След сполучливия старт на първия си магазин през 2021 година, решението на Xiaomi да открие втори обект в София акцентира отдадеността на марката към подобряването цялостното прекарване на клиентите. Новият магазин в Sofia Ring Mall има за цел да обезпечи на софтуерните запалянковци и почитателите на Xiaomi комфортен достъп до необятна гама от смарт артикули и е част от по-широката тактика на компанията за разширение на обсега си отвън столицата.

Всички почитатели на новаторските технологии, които нямат самообладание да се допрян до най-актуалните оферти на Xiaomi, могат да посетят новия оторизиран магазин в Sofia Ring Mall, етаж 1.

Любопитна детайлност е, че магазинът има нов дизайн. Той се разграничава от по-големия си другар в различен столичен мол. Като посетители на откриването на магазина научихме детайлности за това. Новата визия на магазина ще бъде възприета и от другите обекти на компанията. За в този момент те са два, само че няма да е изненадващо скоро да има и още. Без да посочват нещо съответно, мениджърите на Xiaomi подсказват за подготвянето на нови обекти. Те няма да са единствено в София. Компанията ще отвори свои обекти и в други градове из страната.

Разбира се, едно от най-интересните неща, вълнуващо потребителите са цените. Те са идентични с тези в формалния онлайн магазин. Но има и редица промоции. Впечатляващо е съществуването на огромно IoT портфолио, като някои от нещата и ние видяхме за първи път онлайн.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР