Компанията за споделени електрически автомобили SPARK ще добави още 350

...
Компанията за споделени електрически автомобили SPARK ще добави още 350
Коментари Харесай

SPARK се разширява в България с 350 нови електромобила

Компанията за споделени електрически коли SPARK ще добави още 350 нови коли към автопарка си в България доникъде на тази година. С тях общият брой на електрическите автомобили в София и Пловдив ще надвиши 1200, оповестяват от сдружението.

Освен новите електрически транспортни средства, от SPARK показват и нова услуга. Става въпрос за абонаментен проект SPARK Pro, който ще разрешава свободно потребление на всеки един електрически автомобил безграничен брой пъти в границите на 60 минути или 50 км за всеки ден. Абонаментният проект може да бъде седмичен или месечен, като цените са надлежно 95 и 370 лева, без значение от марката автомобил, обясниха от SPARK за Economic.bg.

Той е основан на концепцията за подвижността като услуга (MaaS – mobility as a service) и е първият сходен в областта на превоза в България.

Наскоро партньорската мрежа, на която зареждат колите на SPARK – Eldrive, разгласи че стартира да компенсира въглеродната диря на заредената електрическа енергия за всички свои консуматори, посредством гаранции за генезис от ВЕИ.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР