Компанията за онлайн залагания Bodog ще спонсорира шотландския Еър Юнайтед

...
Компанията за онлайн залагания Bodog ще спонсорира шотландския Еър Юнайтед
Коментари Харесай

Топлес модел подгря Мъжете на честта


Компанията за онлайн залагания Bodog ще спонсорира шотландския Еър Юнайтед за още една година и заложи още веднъж на нападателна акция по реклама на новия екип. Тимът се състезава в трето равнище на локалния футбол.

Топлес акцията от предишния сезон не донесе шанс на терена, само че очевидно продажбите са положителни. Еър Юнайтед избра още веднъж гол модел, който беше нарисуван в клубните цветове.

Бордът дефинира рекламата като отлична и изрази вяра, че този път футболистите ще се наострят за подвизи на терена. Може да прибавим, че по същата логичност тласък ще имат и съперниците, само че в Шотландия схващат повече от маркетинг.

" След спорната акция предходната година взехме решение да сменим тактиката ", изясни Келвин Еъри, създател на Bodog, " Затова тази година ще използваме модел, изрисуван в цветовете на екипа за посещение ". 

" Вярваме, че фотосите ще дадат на Мъжете на достойнството (б.а. прозвището на тима) силата, от която те се нуждаят за промоция и сполучливи мачове в шампионата за Купата. Давай, Еър ".

Bodog популяризират за седми сезон в шотландския отбор. Преди това са били спонсор на британския Уест Бромич и бетинг сътрудник на Арсенал. Сериозни и новаторски хора!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР