Компанията за медицински технологии „Медтроник“ сподели за свободно използване дизайна

...
Компанията за медицински технологии „Медтроник“ сподели за свободно използване дизайна
Коментари Харесай

Фирма пусна безплатно дизайна на респираторите с ключово значение за борбата с COVID-19

Компанията за медицински технологии „ Медтроник “ показа за свободно потребление дизайна на по този начин нужните по целия свят респиратори с вярата да оказват помощ в борбата с COVID-19.

„ Медтроник “ към този момент оповестиха, че са почнали всеобщо произвеждане на респираторите „ Пуритан Бенет 980 “, само че желали да създадат още нещо.
В името на положителното: Дарители събраха средства за закупуването на 10 респиратора Един от тях е и Лазар Радков, който преди години сътвори самодейността „ Капачки за бъдеще “ - акцията, осигурила кувьози в 22 лечебни заведения в страната
„ Разбираме, че търсенето на респиратори по целия свят от дълго време надмина снабдяването с тях и заради тази причина споделяме обществено дизайна на нашите PB560 респиратори. Това ще разреши на промишлености от целия свят да се включат в отговора против COVID-19”, написаха от компанията в формалния си „ Туитър “ профил.

Recognizing #ventilator demand has surpassed supply, starting today we are publicly sharing design specifications for our PB560 ventilator. This will allow participants across industries to evaluate options for rapid manufacturing in response to #COVID19. https://t.co/DtY9gp7LpO pic.twitter.com/PuiFWPL0NO
— Medtronic (@Medtronic) March 30, 2020
Моделът PB560 е „ стилен, лек и портативен респиратор, който обезпечава нужния О2 както за възрастни, по този начин и за деца “, разясняват още от компанията. От 2010 година насам устройството е закупено от 35 страни по целия свят и може да бъде употребявано както в клинична среда, по този начин и вкъщи за пациенти на домашно лекуване.
Правителството утвърди контракт с Китай за доставка на защитни маски и респиратори Ще бъдат закупени 1 176 770 броя защитни маски и 50 респираторни апарата
„ Знаем, че тази световна рецесия изисква световен отговор. През последните седмици засилихме производството на другите ни респиратори, само че искахме да създадем още. И в този момент го вършим “, разяснява Боб Уайт, началник в компанията.

Дизайн данните на здравното съоръжение са налични на уеб страницата на компанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР