Компанията за луксозни круизи Six Star Cruises предлага най-скъпата възможност

...
Компанията за луксозни круизи Six Star Cruises предлага най-скъпата възможност
Коментари Харесай

Умопомрачителна сума стигна круиз за двама

Компанията за първокласни круизи Six Star Cruises предлага най-скъпата опция за сходно пътешестване в историята. Круизът е с дълготрайност цели 124 дни и обгръща 28 страни - от Съединени американски щати до Нова Зеландия. Това първокласно странствуване се организира от 2012 година насам, като след отварянето на света след пандемията искащите са повече от нормално.

Цената на пътуването е невероятна -.6 милиона на двойка, или по към 700 дневно. За сходна сума евентуално е по-добре човек да си купи лична яхта и да си наеме екипаж. Компанията предлага пътуването на евентуални английски клиенти. Според Six Star, записалите се за круиза са взимани с хеликоптер, в който на път за Лондон похапват хайвер от белуга и пият чай на 1 000 години. Разбира се, сервира се и шампанско Dom Perignon. 

От английската столица пасажерите са превозени с частен аероплан до Лос Анджелис. Там те употребяват услугите на първокласна лимузина Rolls Royce Phantom, с която ще стигнат до круизния транспортен съд Silver Whisper.

Пътешествието включва и четиридневен престой, преди отплаването с кораба, в шикозния хотел Wilshire в Бевърли Хилс, както и четиридневен престой в частна вила в Маями след края на круиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР