Компанията Юнайтед груп, която има интерес към придобиване собствеността на

...
Компанията Юнайтед груп, която има интерес към придобиване собствеността на
Коментари Харесай

Юнайтед груп: Още не са водени разговори за придобиване на Левски

Компанията " Юнайтед груп ", която има интерес към придобиване собствеността на " Левски ", към момента няма съглашение с футболния клуб. Това гласи публична позиция, с която за пръв път от " Юнайтед груп " разясняват желанията си към сините.

" От " Юнайтед груп " към момента не са провеждали договаряния по отношение на придобиването на " Левски ", гласи позицията на компанията:

" Във връзка с изявления в български медии, съдържащи изказвания за евентуално съглашение на United Group и/или Sport Republic за придобиване на ФК Левски, United Group и Sport Republic биха желали да заявят следното. United Group неотдавна организира финансов и юридически разбор на ФК Левски, резултатите от който бяха показани и сега се преглеждат от управленията на United Group и Sport Republic. Анализът към момента не е коментиран със притежателите и/или управлението на ФК Левски ".

За интереса на " Юнайтед груп " към сините стана ясно през юни, когато това заяви изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков.

След това " Юнайтед груп " назначи одит, а в края на септември притежателят на клуба Наско Сираков разгласи, че чака среща с управлението на компанията.

Настоящата позиция на компанията идва дни, откакто се появи информация, че е реализирана сделка с Васил Божков, към който " Левски " има отговорности. Бизнесменът, който се укрива в Дубай поради повдигнати редица обвинявания, беше притежател на сините.

" United Group и Sport Republic прецизно съблюдават използваните законодателства и регулации и не са преговаряли и няма да договарят с лица и/или компании, глобени по световния закон " Магнитски ", разясняват по тематиката от компанията.

" Компаниите ще разпространят публично мнение, когато договарянията бъдат финализирани, сполучливо или не ", приключва позицията на " Юнайтед груп ".

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР