Компанията Vivo демонстрира смартфон, работещ в най-новите мобилни мрежи от

...
Компанията Vivo демонстрира смартфон, работещ в най-новите мобилни мрежи от
Коментари Харесай

Vivo представи смартфон с поддръжката на 5G мобилните мрежи

Компанията Vivo показва смарт телефон, работещ в най-новите мобилни мрежи от пето потомство. Той е основан въз основата на известния Vivo NEX. Първата комерсиална партида би трябвало да излезе на пазара през 2019 година.

Специалистите на китайската компания Vivo приключиха първия стадий от подготовката на нужния програмен продукт и хардуер за 5G смарт телефона, основан на показания през месец юни Vivo NEX. В тестовия модел е употребен модема Qualcomm X50 и е осъществено първичното архитектурно обмисляне. Определено е разположението на съставените елементи, в това число батерията на телефона и 5G антената. Новата версия на Vivo NEX мина първата фаза проби благодарение на платформата Keysight UXM 5G. По време на втория стадий, с 5G версията на смарт телефона Vivo NEX ще бъде осъществено IODT тестване с действителна 5G инфраструктура и мрежово съоръжение. Целта на компанията е първа да предложи на пазара всеобщи смарт телефони с поддръжката на новите 5G мрежи. Това би трябвало да стане още през първата половина на 2019 година.

5G версията на смарт телефона NEX поддържа неавтономната архитектура NSA, предвиждаща двойна връзка както за LTE, по този начин и за новия 5G радио интерфейс New Radio (NR), основан на пакета стандарти 3GPP Release 15.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР