Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил

...
Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил
Коментари Харесай

ВИП Секюрити обяви награда от 200 бона за информация за окраднатото инкасо

Компанията „ ВИП Секюрити “, която е притежател на обрания инкасо автомобил в Перник, разгласи парична премия против информация за закононарушението. Фирмата предлага 200 000 лв. в брой против достоверна информация. Това оповестиха от компанията в публична позиция.
"Всеки, който има такава, може да ни контактне през нашата страница във Фейсбук или по различен метод ", пишат от „ ВИП Секюрити “.
Нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от чиновниците на компанията е бил леко ранен след удар с оръжие по главата, излиза наяве още от формалната позиция.
„ След инспекция на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме учредения да считаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нахлуване на проведена незаконна група “, безапелационни са от компанията.
Припомняме, че към 16 часа през вчерашния ден е бил получен сигнал за обир на инкасо автомобил. Обирът е станал в кв. „ Васил Левски “. Мястото е неосветено. В непосредственост има огромен хранителен магазин, в който има видеонаблюдение.
По неофициална информация са откраднати 1 млн. лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР