Компанията Smartisan представи смартфона Nut Pro 2S, използващ фирмената среда

...
Компанията Smartisan представи смартфона Nut Pro 2S, използващ фирмената среда
Коментари Харесай

Smartisan представи нов начин на взаимодействие със смартфона

Компанията Smartisan показа смарт телефона Nut Pro 2S, употребяващ фирмената среда Smartisan OS 6.6.5. Главната специфичност на тази система е новият взор върху ръководството на смарт телефона благодарение на жестове.

Смартфонът Nut Pro 2S бе наскоро обявен. Накратко, телефонът е оборудван с OLED екран, процесор Snapdragon 710, 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш диск.

Интересна е фирмената среда Smartisan OS , в която има доста функционалности и нов метод за ръководство с жестове. Използва се допълнена действителност.

Виртуалната среда е като че ли статично закрепена в пространството и за избора на другите програмни прозорци е належащо напредване в пространството в нужното направление. Изглежда малко комплицирано и компанията разгласява видео, което показва работата на интерфейса.



Мненията на консуматори и специалисти се разделиха. Някои смятат, че това не е доста комфортно. Но доста други са на мнение, че в редица случаи новият способ е потребен – да вземем за пример при навигация в картите. Досега никой не е правил нищо сходно и новият метод на взаимоотношение наподобява забавен. Да не забравяме, че виртуалната среда може да бъде изключена и смарт телефонът може да се употребява като всяко едно общоприетоо мобилно устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР