Компанията ще продължи да поддържа сигурността на платформатаДжо Белфиоре, бившият

...
Компанията ще продължи да поддържа сигурността на платформатаДжо Белфиоре, бившият
Коментари Харесай

Microsoft призна провала с Windows 10 Mobile

Компанията ще продължи да поддържа сигурността на платформата

Джо Белфиоре, някогашният управител на плана Windows Phone, също употребява в всекидневието си смарт телефони с iOS и Android

Microsoft е направила всичко допустимо да увеличи известността на мобилните платформи Windows 10 Mobile и Windows Phone, само че напъните са се оказали напразни, призна в своя Twitter блог Джо Белфиоре, някогашен управител на плана Windows Phone.

По-конкретно, Microsoft се е постарала да усили броя на приложенията, даже сама ги е създавала, плащала е също на външни разработчици, само че потребителската база е била прекомерно дребна, с цел да притегли външни компании, споделя Джо Белфиоре.

Същевременно, той удостоверява, че Microsoft ще продължи да поддържа платформата. Потребителите ще получават актуализации на сигурността, само че компанията няма да създава и прибавя нови благоприятни условия към мобилната операционна система.
още по тематиката
Показателно е, че Джо Белфиоре също употребява в ежедневната си работа смарт телефони под ръководство на iOS и Android, признава самият той.

По-рано се появиха клюки, че Microsoft работи над ново мобилно устройство с кодово име Andromeda, което се чака да излезе през идната година с операционна система Windows Core OS, само че тази информация не е доказана от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР