Компанията ще изгражда директни отношения с над 5 милиона потребителиСтартирането

...
Компанията ще изгражда директни отношения с над 5 милиона потребителиСтартирането
Коментари Харесай

Volvo въвежда бранд M за мобилни услуги

Компанията ще построява директни връзки с над 5 милиона консуматори

Стартирането на М ще сътвори нови източници на доходи за Volvo Cars

Нов бранд M ще разшири световно мобилните интервенции на производителя на премиум коли Volvo Cars . Компанията ще осигур и достъп по поръчка за коли и услуги посредством интуитивно приложение.

Освен това М ще учи потребностите, желанията и навиците на клиентите, персонализирайки връзките с тях. Брандът ще дебютира напролет на 2019 година в Швеция и Съединени американски щати, оповестиха от компанията.

„ Volvo Car се трансформира в освен това от автомобилна компания. Ние разбираме, че градският консуматор премисля обичайното владение на кола и се развиваме, с цел да станем пряк снабдител на услуги ”, съобщи Хакан Самуелсон, президент и основен изпълнителен шеф на Volvo Cars.
още по тематиката
Новата задача на компанията е под наслов „ Свободата да бъдеш мобилен ”. M създава лична технология, която изследва потребностите на потребителите, вместо единствено да ги осведоми от кое място могат да си вземат кола.

„ Услугите, които понастоящем се оферират, са свързани най-вече с други възможности на такси или публичен превоз ”, изясни Бодил Ериксон, изпълнителен шеф на Volvo Car Mobility. „ Ние се отличаваме по това, че се фокусираме върху метода, по който хората употребяват колите си. Нашата цел е да предложим същинска опция на това прекарване ”.

В допълнение на екипа от софтуерни инженери, М черпи от 20-годишния опит на Sunfleet – пионер в шерването на коли в границите на Volvo Car Group, с 500 000 покупко-продажби годишно и автопарк от 1700 коли. Услугата ще бъде изцяло интегрирана в М през 2019 година и ще е налична за всички съществуващи членове на Sunfleet.

„ Мобилността претърпява фундаментална промяна. Стартирането на М ще сътвори нови източници на доходи за Volvo Cars и ще бъде неразделна част от упоритостта на компанията да построи повече от 5 милиона директни връзки с консуматори доникъде на идващото десетилетие ”, добави Самуелсон.

Компанията към този момент организира проби в Стокхолм, Швеция, като бъдеща база за развиване на М. Подробни бета-тестове ще се проведат през есента, когато се чака и повече информация за новия бранд, посочи Бодил Ериксон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР