Компанията съобщи в понеделник, че нейната ваксина срещу Covid-19 произвежда

...
Компанията съобщи в понеделник, че нейната ваксина срещу Covid-19 произвежда
Коментари Харесай

Ваксината на Moderna e ефективна срещу новите варианти на Covid-19

Компанията заяви в понеделник, че нейната ваксина против Covid-19 създава обезвреждащи вируса антитела в лабораторни проби против новите разновидности на коронавирусa, открити във Англия и Южна Африка., съобщи Ройтерс, представена от БНР.
Очаква се двудозовия режим на имунизацията на Moderna против да дава отбрана против нововъзникващи варианти, открити досега, оповестиха от компанията.
 Калифорнийски вид на ковид тревожи Съединени американски щати, в Калифорния стопираха имунизацията на Moderna от една пратка Калифорнийски вид на ковид тревожи Съединени американски щати, в Калифорния стопираха имунизацията на Moderna от една пратка
В Калифорния има нов тип на ковид SARS-CoV-2, който се е формирал на локално равнище. До това умозаключение стигат учени и здравните вл...
Moderna обаче съобщи, че ще тества бустер имунизация против в предклинични изследвания, с цел да види дали това ще бъде по-ефективно за повишение на антителата против този вид и други бъдещи разновидности.
Въпреки че всички вируси мутират непрекъснато, учените са загрижени за разновидностите, открити във Англия и Южна Африка, тъй като се счита, че те могат да трансформират основните функционалности на вируса, припомня Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР